Dependance B&B: Raadhuis Dinther Ambtenaar*****

Luxe bed & breakfast: In het voormalige Raadhuis van Dinther, op 3 km afstand van het Hotel, zijn een trouwzaal en Bed & Breakfast met 2 juniorsuites gevestigd. Deze Ambtenaar juniorsuite heeft een opp. van 42m2 en eigen terras, voorzien van grote luxe elektrisch verstelbare boxspring bedden (200 x 210cm), een grote flatscreen TV van 49”, gratis WIFI internet, gratis kamerkluisje, bureau, minibar en kastruimte. Het zitje is een clubfauteuil salontafel en bankje. Het bankje is om te bouwen naar een bed voor 2 kleine kinderen.
Er is een super de luxe grote luxe badkamer met 2p rond bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Vijfsterren niveau. U kunt uw eigen ontbijt samenstellen/verzorgen in de gezamenlijke pantry op de gang met uitgebreide apparaten en uw eigen koelkast. Raadhuis Dinther is gevestigd in het centrum van Dinther, direct bij de bushalte naar Veghel of ’s-Hertogenbosch.

Detail-info en meer foto's op www.RaadhuisDinther.nl

Beschikbaarheid en Actieprijs: na Zoeken en dan Bekijk prijzen
Ontbijt optioneel a 12,95 pp
Toeristenbelasting 1,35 pp
Dependance B&B: Raadhuis Dinther Ambtenaar
Dependance B&B: Raadhuis Dinther Veldwachter

Dependance B&B: Raadhuis Dinther Veldwachter*****

Luxe bed & breakfast: In het voormalige Raadhuis van Dinther, op 3 km afstand van het Hotel, zijn een trouwzaal en Bed & Breakfast met 2 juniorsuites gevestigd. Deze Veldwachter juniorsuite heeft een opp. Van 45m2 en een eigen terras (via de uitgang en poort toegankelijk) De Veldwachter is voorzien van grote luxe elektrisch verstelbare boxspring bedden (200 x 210cm), een grote flatscreen TV van 49”, gratis WIFI internet, bureau, gratis kamerkluisje, minibar en kastruimte. Het zitje is een clubfauteuil salontafel en bankje. Het bankje is om te bouwen naar een bed voor 2 kleine kinderen. Er is een super de luxe grote luxe badkamer met 2p vierkant bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Vijfsterren niveau. U kunt uw eigen ontbijt samenstellen/verzorgen in de gezamenlijke pantry op de gang met uitgebreide apparaten en uw eigen koelkast. Raadhuis Dinther is gevestigd in het centrum van Dinther, direct bij de bushalte naar Veghel of ’s-Hertogenbosch.

Detail-info en meer foto's op www.RaadhuisDinther.nl

Beschikbaarheid en Actieprijs: na Zoeken en dan Bekijk prijzen
Ontbijt optioneel a 12,95 pp
Toeristenbelasting 1,35 pp